Møt oss – hvem er vi?

Vårt team har inngående kjennskap til hvordan man som nordmann eller svenske kan få kjøpt bolig, eiendom eller erhverv i Danmark.

Vår KNOW HOW er din trygghet:

  1. Hvordan få dispensasjon
  2. Hvordan finne den boligen/eiendommen som er midt i blinken for deg
  3. Hvordan forhandle best mulig
  4. Hvor finner man den beste finansieringen
  5. Alle aspekter ved boligkjøp: forsikringer – rådgivning – lovgivning – lokale forhold
  6. De beste håndverkerne til fornuftig pris m.m.

Kort fortalt: Vi bistår deg med vår kompetanse om alle mulige aspekter ved dette og hjelper deg å realise dine personlige behov og ønsker.

Du kan være sikker på å få den beste prisen ut fra de aktuelle markedsforholdene.

Vårt team består av:

Lars Alstrup, - Lars er utdannet bankmann, og med sin årelange erfaring i eiendomsmeglerbransjen har han svært god kjennskap til alle aspekter ved salg og finansiering av eiendommer/boliger i Danmark. Han har dessuten inngående kunnskaper om  lov- og regleverket knyttet til kjøpsprosesser og nødvendige byggetillatelser. Lars har hjulpet et stort antall nordmenn og svensker med å få godkjenning til å kjøpe bolig/fritidshus i Danmark. Takket være hans omfattende nettverk innenfor bankvesenet og eiendomsmeglerbransjen, har han solid kunnskap om kjøp og finansiering for utenlandske kjøpere i Danmark. Lars` motto er:“ Løsningen er samarbeid“.

Kontakt: la@finn-hus-i-danmark.com, +45.26227030

John Arthur Ødbehr, Gjennom sine åtte år som ordfører i en av Norges best drevne og suksessrike kommuner har John bygget opp et stort nettverk og en grundig kjennskap til beslutningsprosessene i  kommunal sektor. John har en Master fra BI i Oslo. I sin karriere har han vært ansvarlig for bl.a. byggekomiteer for skoler og sykehjem. Dessuten har han vært sentral i utvikling av regional planlegging og etablering av store prosjekter i kommunen, så som storsentre, IKEA og hoteller. John har selv kjøpt fritidsbolig i Danmark. Han kjenner prosessen og kan gi gode og praktiske råd omkring spørsmål om å finne og vedlikeholde et hus i Danmark.

Kontakt: jao@finn-hus-i-danmark.com, +47.90181414

 

Ann Pedersen Bouisset, - Ann har gjennom de siste 20 årene eiet, kjøpt, solgt, satt i stand og innredet mange boliger og fritidshus. Slik har hun opparbeidet seg inngående  kjennskap til det offentlige, banker og forsikringsselskap. I tillegg kjenner hun et bredt utvalg av gode håndverkere, især på Nordjylland og Midtjylland. Ann har 20 års erfaring som internasjonal salgs- og markedsføringssjef. Hun har i en årrekke arbeidet innenfor fornybar energi, energibesparende løsninger og produkter til hjemmet. Hun kan derfor gi råd om hvor man finner de beste „deals“ når man skal innrede boligen sin, enten det dreier seg om moderne skandinavisk design eller retroromantisk country style. Anns utdanning: MBA/Ms.Sc. Economics i England og Danmark samt diverse designkurs, bl.a. ved Århus Kunstakademi.

Kontakt: ab@finn-hus-i-danmark.com

La drømmen din bli virkelighet. Kontakt oss for nærmere informasjon: info@finn-hus-i-danmark.com